Ett friare liv

För oss har snöskotern kommit att symbolisera en hel del. Det är såklart inte särskilt konstigt då vi har ett mångårigt och djupodlade engagemang bakom oss. Men vad är det egentligen som gör skotern så speciell? Många har uttryckt att den kommit att bli en väg till ett aktivt liv som blir mer kretsat kring att vara utomhus. Vi har hört allt ifrån att många valt att skaffa särskilda utemöbler soffgrupp som en direkt följd av att skoterlivet fått dem att vilja spendera mer tid utomhus, till att man börjar söka sig till vandringsleder och liknande uteaktiviteter.

Även om många ser skotern som ett transportfordon så har den för många personer blivit avsevärt mycket mer än så. Men är man inte engagerad i denna sorts leverne så kan det utifrån sett inte vara helt uppenbart vad det är som engagerar. Tänk dig därför att du får vad som krävs för att på egna villkor ge dig ut i vinterlandskapet. Oavsett om du vill utforska, uppleva eller bara ta en tur, så gör skotern det möjligt att helt utifrån dina förutsättningar ta kontroll över situationen.

Vi uppmuntrar alla att åtminstone testa och se om inte skotern kan bidra till ett mer aktivt liv. Men samtidigt värdesätter vi såklart säkerhet och trygghet, vilket alltid är högsta prioritet. Men ta chansen att upplev något som definitivt kommer att ändra hur du ser på vintersäsongen och vad som är möjligt när man väl bestämmer sig för att ta del av livet utomhus.